besøk & boller

Snart helg? Jeg prøver så godt jeg kan å skrive oppgave denne uken, men kjenner at ryddemanien tar overhånd – haha! Klarer ikke sette meg ned å skrive når alt er så kaos i leiligheten. Heldigvis fikk jeg ordnet masse i går, samt var jeg også en tur i Sverige med mamma og fikk handlet inn et godt mat- og drikkelager✌?

I dag har jeg skrevet omtrent hele dagen, men tatt litt for mange små pauser tror jeg – håpløst med motivasjon altså… I morgen må den bare komme for fullt? Nydelig utsikt og vær å skrive til da i det minste.

Alma er så fornøyd med å få lov til å være ute på verandaen alene og løs, så hun har nytt dagen der ute. Veldig deilig for oss også – å bare kunne slippe henne ut uten å måtte tenke på at hun forsvinner. Vi bor i andre etasje, så om hun en dag skulle finne på å hoppe ned så tror vi at det vil gå bra?

I ettermiddag fikk jeg besøk av pappa, hans kone Eva og mine to halvsøsken Thomas og Maria på boller. David er i Oslo hele dagen med Zappmeet-lansering. Det var så koselig at jeg helt glemte å forevige øyeblikket☺️ Jeg bruker vanligvis min farmor sin bolleoppskrift, men denne gangen brukte jeg Ida Gran-Jansen sin – den blir også veldig bra!

Disse fine knoppene tok jeg med fra hagen til mamma i går, og hvilket billig interiørtips det er – for ikke å snakke om vårstemningen de utstråler? Synes dette ble så dekorativt at jeg delte de opp og satt de i flere av rommene her.


Resten av kvelden går med til oppgaveskriving, og mest sannsynlig en bolle eller to – kanskje til og med litt brunost på? Ønsker deg en god kveld!