tapas & brettspill

God søndag? Jeg er normalt en ganske introvert type, som sjeldent har dype behov for sosialisering – dog det alltid blir veldig hyggelig da, haha! Etter å ha bodd i Polen en stund kjenner jeg på et skikkelig behov for å være sammen med folk, og det var vi i går kveld. Vi hadde en liten gjeng over på tapas, hvor alle hadde med seg litt hver – SÅ mye god mat! Vi spilte ordet fanger, og det var min første gang – men definitivt ikke siste 🙂

// Karamellsaus til boller & focaccia #nam

På fredag kom jeg inn i en ganske god skriveflyt. Jeg skrev noen gode avsnitt før jeg dro ut for å se på nytt spisebord, samt selge det gamle – helt håpløst gjort! Dette tok omtrent halve dagen fordi: først lånte jeg bil av svigerinne og svoger, for så å finne ut av at jeg skulle kjøpe et annet bord enn først planlagt, dette nye bordet var for langt til å fraktes i bilen og jeg måtte dermed få det kjørt hjem og til slutt montere det. Koselig ble det i alle fall, og nå kan vi endelig ha mange gjester samlet rundt spisebordet – dette har vært en liten drøm lenge! Stolene skal også byttes ut, men dette får vi ta litt etter hvert 😉

c4ca8163-f12c-4aed-a722-c5270d3d0637
// Alma digger gjester som gir henne oppmerksomhet!
// Koselig å se Oslo-boer Matilde igjen❤️
4fa42b86-798b-42ee-9edc-0033dda5207a
// Fine Jessica & Martine?

I kveld forbereder David seg til offisiell Zappmeet-lansering i morgen, og det er superspennende! Gjerne vær med å spre Zappmeet i morgen på sosiale medier du også? Klikk her hvis du vil være med å dele appen! Jeg skal skrive i morgen, og denne gangen uten forstyrrelser?