uer & praksisplass

God torsdag? Bildet ovenfor beskriver godt hvordan dagene mine ser ut for tiden. Jeg leverte den første av to oppgaver, som vi som går på HLT med redusert undervisning må levere, på tirsdag. Derfor gjenstår det én oppgave, som jeg helst bør skrive ferdig i morgen. På søndag drar vi nemlig til Stockholm! David og teamet skal lansere Zappmeet i Sverige i to uker, og jeg skal ha praksisplass hos Hillsong i tre uker☺️ Det blir superspennende?

I dag våknet jeg dessverre med migrene, så dagen startet sent og rart… Svigerinne Ellen og barna skulle komme på middag, men der hjemme var det også migrene – så derfor ble det en veldig sen middag på David & meg.

402E7367-A5C6-4085-BE3A-F5D1331E8E6E

Jeg lagde fisken uer, som David fisket/ skøyt i sommer, søtpotetmos, bacon og asparges – og det var utrolig godt! På under 30 minutter var alt ferdig, så Marthe Borges oppskrift skal med andre ord gjentas! Vi trengte å spise fisken fra fryseren før det ble for sent – men torsk, som Marthe bruker, blir det på oss neste gang også. Uer er jo delikatesse, og ingen hverdagsmat her i heimen 🙂

BC81B5A8-2671-45B4-B1FE-1D6B9518AA59

5F970CD1-BBFB-4B87-86C6-F49AE54DB774


Det går veldig bra med Zappmeet-lanseringen om dagen, og David jobber døgnet rundt! Så herlig å se at folk bruker appen 🙂 I morgen skal jeg skrive for harde livet, Groupthink-teorien er forresten tema på oppgaven. Ganske spennende egentlig, så satser på at jeg klarer å hvert fall omtrent ferdigstille den. God natt!