tjena Stockholm

Hej grabbar😉 God, hvilken dag det enn er, i dag! I dag har jeg endelig fått hodet litt over vann, etter tre intense og spennende dager i praksis. Det var også en god del rot med bostedet vi hadde booket på Airbnb, så første natt ble på hotell. På mandag kveld kom vi oss inn i ny leilighet, og den er superkoselig!

Alma trives med store vinduskarmer, og har heldigvis holdt klørne unna gardinene enn så lenge! Bilturen hit gikk også veldig bra – du er en unik liten pus, Alma❤️

Mandag var en veldig spennende dag, og jeg må si at jeg var passe nervøs på vei til Hillsong sine kontorer – haha! Når man først må finne frem til banen, deretter ta riktig bane og så gå i riktig retning til kontoret – så er det mange faktorer som potensielt kan gå galt. Alt gikk heldigvis bra, og jeg var fremme kl 08:59 på kontoret. Snakk om god beregning (les ren flaks)😉

1b383f1a-4f7b-4cf3-b6de-e7f03ed25046
// Dette er All Team Nights, som var et møte i går hvor alle teamene i kirken møttes til prepp. Veldig gøy!

Alle som jobber på kontoret er fantastisk hyggelige folk! Alle er så interesserte i å bli kjent med meg, og forteller meg masse om kirken. De aller fleste har sett Skam, men forstår dog ikke ett ord norsk – så her går det i svensk omtrent hele dagen🙈 Jeg gjør mye forskjellig, og i går fulgte jeg Vanessa og Petrus som er ungdomspastorer på hver sin Hillsong-campus her i Stockholm – SÅ fine mennesker!

8fdf344f-dc9c-48c2-801c-e2c95a952537
// Litt festlig praktikant-jobbing. 62 laminerte ark er done!
3c6d33e8-64aa-455c-82ac-b9162d9c0b4c
// Sisterhood Morning fra i dag tidlig, hvor alle jenter & damer møttes. Second Hand, fika og deling av noen kloke ord stod på agendaen!

I dag ble det en kortere dag på Hillsong, noe jeg kjente at jeg trengte akkurat i dag. David og jeg gikk derfor og spiste middag, eller vent! Vi sparkesyklet til og fra middagen – det var kult, og ganske så kaldt😄


Ønsker deg en god kveld🎈 I morgen er det ny dag på kontoret for meg, før det er fri på fredag og lørdag – deretter på igjen på søndag! Vi hörs, som de säger här✌🏼