bratt læringskurve

Min andre uke av praksisen er snart over, og det er tid for å komme med en liten oppdatering igjen? Dagene er ofte lange i praksis med jobbing på kontoret på dagen, og ett eller annet arrangement på kvelden – og nettopp derfor flyr dagene! Jeg lærer så ekstremt mye på kort tid om hvordan Hillsong bygger kirke, og er superimponert. Virkelig helt amazed, om jeg får være ærlig! De har SÅ mange frivillige i sving, som er med å hjelper til. Hver lille detalj er med på å skape søndager hvor folk blir kjent med Jesus, får venner i kirken, ser at de har verdi, forstår at kristenlivet ikke skal være kjedelig eller fullt av regler og får være med å bidra til en hensikt større enn seg selv.

Jeg har fri på fredager og lørdager, så på lørdag dro jeg og David inn til Gamla Stan på litt sightseeing. Jeg hadde omtrent aldri før hørt om Gamla Stan, men det var en superfin gamleby! Stockholm er generelt også en veldig hyggelig, stor by – med alt jeg egentlig kunne tenke meg 🙂 Vi kjørte så klart sparkesykler inn til gamlebyen, og været var helt nydelig! Det snudde dog på mandag, da vi hadde snø i luften her…

På søndag flyttet Hillsong City inn i China Teatern, og se så fint det er! Hvem vil vel ikke ha kirke i et gammelt teater?! De bare leier, og har ingen oppbevaringsplass der – og derfor må alt utstyret inn og ut av teateret på samme dag. Oppmøte var derfor kl 0650 på søndag, og jeg var hjemme rett før kl 22. Da hadde jeg vært med på begge møtene deres denne dagen – kl 11 og kl 18.

Mellom møtene spiste jeg lunsj med fine Elin & Jackie, som begge er med i samme team som meg; Events. Events er type gap-fillers, som får alt til å henge sammen i en fin, rød tråd. Ovenfor står de og diskuterer hvilke bokser de skulle kjøpe til oppbevaring – ikke lett å velge da det fantes så mange, haha! Jeg hang over vogna og tok meg en liten pust i bakken i mellomtiden.

Bildene ovenfor er fra møtene, og se så mange mennesker som kom! Det øverste bildet er fra parketten, og det nederste er fra galleriet.

2043086f-fd25-4bcb-be0a-342e379db196
// Her teller jeg stoler, for deretter å telle personer under møtet etterpå – litt av en jobb 🙂

I ettermiddag er planen å spise litt restemat fra i går – thai, hvis du lurte. Deretter går turen til kontoret igjen, hvor vi skal ha celebration-samling for søndagen som var – samt planlegge påsken i Hillsong, som jo starter neste uke! Ønsker deg en fin ettermiddag i kalde Norge (fikk nemlig rapport om snø i lufta hjemme også) 😉