godt & blandet

God søndag🌸 Dette har vært en veldig koselig uke her i Moss! Vi har fått byttet dekk på bilen hos mamma & Øystein, jeg har jobbet godt med skole, nye spisestuestoler er på plass, vært sammen med gode venner, bakt og fylt opp fryseren og mye mer – åh, så deilig som det har vært☺️

På tirsdag hadde jeg den store bakedagen her hjemme – nesten 70 rundstykker og 50 proteinboller både med skinke og bringebær. Sistnevnte er supersunne og veldig gode, samt den kjekkeste snacksen/ mellommåltidet å ha i veska! Deler gjerne oppskriften på dem✌🏼

Jeg har også testet ut @fattig.student sine tips om frokost på Instagram denne uken, dog med vanlig melk og ikke havremelk. Det mest nyttige tipset for meg var at jeg kunne knuse/ blende havregrynene før koking, og dermed blir grøten fløyelsmyk og det føles ikke ut som om den vokser i munnen.

I går kveld hadde vi besøk av Jessica & Andreas, spiste italiensk pizza à la David og spilte Monopol og Escape Room faktisk – så koselig med en slik kveld igjen! Ble også ganske imponert over Escape Rooms-brettspill. Det første bildet er tatt bare sekunder før Andreas sin kaffekopp gikk utover hele bordet og alle pengene til Jessica, haha. Takk for i går❤️


I morgen skal jeg (les Riis Bilglass) ordne med en stor steinsprut i frontruta på bilen vår, samt skrive oppgave! Jeg tenker faktisk å levere oppgaven i morgen også, hvis alt går etter planen. Dette er den siste oppgaven jeg må levere før jeg skal skrive to eksamensoppgaver💪🏼🤓