gavetips til en som har alt

God kveld? På søndag var vi i bursdag til mine fine besteforeldre, som fortsatt er veldig spreke – og det er jeg så takknemlig for! Derimot er det ikke så veldig lett å finne på en liten oppmerksomhet til noen som har alt, men denne kreative løsningen falt i veldig god smak hos dem☺️

Jeg kjøpte en fin strandveske på KappAhl, og fylte denne med masse godsaker! Noen av disse tingene er favoritter hos mormor og bestefar, mens andre ting gjorde det hele til en hyggelig sommer-strand-veske☀️ En slik veske kan man fylle med akkurat det som passer til den eller de som skal få den – det er nettopp dette som gjør den personlig, samtidig som den absolutt vil bli brukt og smaker godt.

Vi fikk så veldig dårlig tid rett før vi skulle dra, derfor jeg fikk ikke tatt bilde av sluttresultatet. Jeg endte med å putte alt i veska, og knyte en sløyfe i rødt silkebånd gjennom hankene på veska – det ble SÅ koselig❤️ Veldig hyggelig å se hvor overveldet de ble av gaven! Det finnes mange fine vesker der ute, og nedenfor finner du noen tips.

vesker2

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her


Ønsker deg en nydelig helg i deilig mai-vær 🙂