en god uke i Krakow

God helg🥳 Nå nærmer det seg en uke siden vi ankom Krakow, og uken har vært veldig fin! Tror også at været her er vesentlig bedre enn været i Norge. Våren har sprunget skikkelig frem, og det er helt nydelig🌿 Synes Krakow hadde hatt godt av vår og grønne blader året rundt!

På onsdag denne uken fikk vi besøk av Abraham. Jeg traff Abraham på Hillsong da vi var i Stockholm, og vi jobbet ved siden av hverandre omtrent hver dag. Han var så snill og tok seg veldig av meg mens vi var der☺️ Flaks for David er han en veldig intelligent, tech-fyr – så de koblet med én gang og avtalte under lunsj at han skulle komme hit til Krakow. Utrolig koselig og givende å ha han her nede! Han traff teamet på kontoret og det var gull🎈 Escape Room var også veldig festlig i piratskip!

Jeg har skrevet oppgave på kontoret denne uken, og det har fungert bra. Kjekt når alle rundt meg jobber, da føler jeg litt press på å motivere meg til å skrive. Jeg skriver om verdibevisst ledelse, og det er egentlig veldig interessant! David slaktet dog mitt lille førsteutkast, så kan bli spennende å se hva det blir til😉

// Pino Restaurant er helt fantastisk! Utsøkt mat & gode priser.

I kveld ble det en liten is, i hvert fall på David, etter middagen på Pino Restaurant i gamlebyen. Pino er helt amazing – utsøkt mat & gode priser! Jeg fortalte servitøren på restauranten at jeg var “full”, og dermed ikke ønsket dessert. David lo litt av det, og sa at det var litt rart å si at jeg var “stappa” til servitøren. Deretter spurte jeg etter “the receipt”, altså kvitteringen før vi hadde betalt, og ga meg med engelsken etter det.


I morgen skal vi spille tennis med to av utviklerne fra kontoret! Det blir veldig gøy😄 Får håpe de ikke har spilt alt for mye bordtennis på kontoret uten at vi har fått det med oss, haha!