hjem til 17. mai

God 16. mai? Håper du ikke drukner helt i all skjortestryking, pynting og kakebaking! Vi kom hjem i går kveld, og jeg kjenner det er SÅ hyggelig å være hjemme til 17. mai. Det var veldig koselig å være i Polen også. Vi nøt de siste dagene med jobbing, eksamensskriving og god mat. Én eksamensoppgave er nå ferdig – woho✌? Bildet ovenfor er fra den ekstremt lange Uber-turen vi hadde til restauranten nedenfor. Han klarte ikke finne frem på grunn av veiarbeid, og vi var ganske kvalme da vi til slutt kom frem…

Men (!) Taj Krakow har helt nydelig thai-mat – så kvalmen gikk fort over? Mat er også veldig rimelig i Krakow, så vi var to ganger på denne restauranten i løpet av 3-4 dager. Den ligger i det jødiske kvartalet – også et sted du bør besøke i Krakow!

Hjemturen ble litt lenger enn planlagt da det først var forsinkelser, som det alltid er med LOT Polish Airlines, og deretter fikk vi ikke bagasjen vår på Gardermoen… Den ankommer heldigvis nå hvert øyeblikk her hjemme i Moss? Alma er veldig tålmodig, og klarer helt fint en litt lenger reise – til og med et stopp innom McDonald’s på veien hjem, haha!


Planen er nå å bake to kaker til morgendagen? Skjortestryking blir det ikke – ettersom det skal bli så varmt i morgen, så går jeg for en lang blomsterkjole? Forøvrig hadde nok mamma uansett strøket skjorta til bunaden – lenge leve det? Håper du får en veldig fin dag i morgen?