sommerferie

Hurra? Da ble det endelig sommerferie på meg også! Du tenker kanskje at det var jammen tidlig, men den tanken har ikke streifet meg? Siste eksamensoppgave er levert, og en laang to-do liste er klar for sommeren. Helt merkelig å ikke ha noen jobb denne sommeren, slik som jeg har hatt tidligere år – men jeg tror det skal bli godt også.

Den siste uken har jeg fått helt løpe-dilla igjen, og mon tro om det er et år siden sist. Jeg har funnet en nydelig løype bak i skogen her i Moss, som er passe kupert. Halvveis i løypa kommer jeg frem til dette vakre Molbekktjernet?

Mens jeg har skrevet eksamen har jeg sittet og tittet ut på den triste terrassen vår, som jo egentlig er veldig fin. Jeg kjøpte vintergrønne planter til visningen på Refsnes i vinter, men det er helt tydelig at disse ikke er sommergrønne. Derfor ble det et lite innkjøp av noen nye, sommerlige planter☺️

Jeg fant først ut da jeg kom hjem at silkepionen i hjørnet allerede har blomstret, og dermed ser vi ikke den igjen før neste år – stor skuff og dårlig research! Mamma trøstet meg med at den jo er pen i seg selv? Veldig koselig å ha hatt litt tid til ordentlig besøk av mamma igjen, og i dag ble det en løpetur sammen☀️

200a7e88-e73f-4775-8cba-5acb595dfdd7
// Gode og røde i mosen, haha!
4001273d-e97a-4aa9-bd59-9f78e39380e7
// Stadig lik bekledning på oss!

I morgen skal jeg krysse av en del ting på to-do listen min, blant annet vasking – yey! På onsdag til uken kommer det en stor overraskelse hit, som jeg gleder meg veldig til å fortelle om 🙂 Stort gratulerer med dagen til min fine pappa, som har bursdag i dag også!