sommerferie

Hurra🎈 Da ble det endelig sommerferie på meg også! Du tenker kanskje at det var jammen tidlig, men den tanken har ikke streifet meg😉 Siste eksamensoppgave er levert, og en laang to-do liste er klar for sommeren. Helt merkelig å ikke ha noen jobb denne sommeren, slik som jeg har hatt tidligere år – men jeg tror det skal bli godt også.

Den siste uken har jeg fått helt løpe-dilla igjen, og mon tro om det er et år siden sist. Jeg har funnet en nydelig løype bak i skogen her i Moss, som er passe kupert. Halvveis i løypa kommer jeg frem til dette vakre Molbekktjernet🌾

Mens jeg har skrevet eksamen har jeg sittet og tittet ut på den triste terrassen vår, som jo egentlig er veldig fin. Jeg kjøpte vintergrønne planter til visningen på Refsnes i vinter, men det er helt tydelig at disse ikke er sommergrønne. Derfor ble det et lite innkjøp av noen nye, sommerlige planter☺️

Jeg fant først ut da jeg kom hjem at silkepionen i hjørnet allerede har blomstret, og dermed ser vi ikke den igjen før neste år – stor skuff og dårlig research! Mamma trøstet meg med at den jo er pen i seg selv🙈 Veldig koselig å ha hatt litt tid til ordentlig besøk av mamma igjen, og i dag ble det en løpetur sammen☀️

200a7e88-e73f-4775-8cba-5acb595dfdd7
// Gode og røde i mosen, haha!
4001273d-e97a-4aa9-bd59-9f78e39380e7
// Stadig lik bekledning på oss!

I morgen skal jeg krysse av en del ting på to-do listen min, blant annet vasking – yey! På onsdag til uken kommer det en stor overraskelse hit, som jeg gleder meg veldig til å fortelle om 🙂 Stort gratulerer med dagen til min fine pappa, som har bursdag i dag også!