the bride to be

God søndag? På torsdag arrangerte vi utdrikningslag med masse gøy – dette har jeg ikke kunnet nevne et ord om før, ettersom det så klart skulle være helt hemmelig for Silje som snart skal stå brud?

Vi startet dagen med å vekke Silje for deretter å ta henne med hjem til Sara-Kristine (også forlover), hvor alle de andre jentene ventet. Fransk frokost med blant annet makroner, croissanter og oster var helt nydelig! Deretter lagde vi badebomber med et ganske bra DIY sett jeg hadde fått tak i. Det var ikke superlett, men det ble en del bomber til slutt✌?

Videre var det magedans i Sarpsborg som stod for tur, og her imponerte Silje! Magedans kan kanskje se enkelt ut, men jammen var det vanskelig. Vi lærte enkle trinn, som vi til slutt satt sammen til en dans – veldig godt lagt opp?

Etter dansen var det lunsj, deilig spa på Støtvig Hotell og middag i leiligheten vår på kvelden. For en herlig dag vi hadde, og den kommende bruden var så sporty som slang seg med på alt vi hadde planlagt. Tusen takk for en nydelig dag, jenter? Nå gleder jeg meg stort til bryllup 15. juni?

Disse er bare WOW – bakt av forlover Anne Elisabeth??? Jeg bakte vaniljekake med karamell- og kaffeglasur igjen fra Ida Gran-Jansen. Stas å være din forlover, vakreste Silje❤️