velkommen lillevenn

Tenk det; da var tre blitt til fire! Vi har økt vår lille familie med en firbeint venn til. Du tenker kanskje at vi er sprø, noe svigermor i alle fall tenkte, men dette blir veldig bra tror jeg☺️

Vi har lenge snakket om å skaffe oss en katt til for å gi Alma litt selskap. Samtidig har vi vært utrolig fornøyd med rasen Hellig Birma, som Alma er. Rasen er kjent for å være vennlige, kontaktsøkende, tilpasningsdyktige og snille. Alma er, som du nok har forstått tidligere, alt dette samt har hun et dryss av andre gode egenskaper.

Så da kom denne lille tassen til oss på søndag. Han er fra samme oppdrett som Alma, og de har samme far – dog er han her mye mer reservert enn Alma. En annen morsom forskjell er at han er blåmasket (grå/blå trekk i ansikt, ører, hale og bein), mens Alma er brunskilpaddetabbymasket (brun/oransje trekk på de samme stedene). Enklere forklart betyr dette at de har forskjellige farger og trekk, selv om de kan se ganske så like ut.

Alma har helt siden hun kom til oss vært stueren, og aldri gjort fra seg noe annet sted enn i doen sin. Han er derimot, hjelp altså, startet første kveld med å tisse i senga vår – midt mellom putene!! Vi skulle være snille og vise han hvor vi forsvant da vi skulle legge oss, og etter type 30 sekunder var det flere desiliter utover lakenet… Vi kloret, vasket, tørket, gnikket og snudde overmadrassen – så nå skal det være greit. Jeg har helt panikk for at det skal lukte kattetiss i senga vår! Nå er soveromsdøren vår stengt i lang tid fremover?

Jeg skal sette sammen en liten video fra da de to kattene møttes for første gang, og deres lille reise i løpet av denne uken. De er fremdeles ikke bestevenner, men vi får se hva som har skjedd innen uken er omme.

Dette blir den siste pusen vi kommer til å skaffe oss, da vi er stuck med disse de neste 20 årene(!), haha. De har nemlig en meget høy forventet levealder✌? Vi fikk helt sjokk da vi hørte dette første gang, men jeg elsker at det er liv i leiligheten og hjemmet! Velkommen til familien lille Zion?