enda mere pizza

God torsdag♡ Her er det full rulle med to katter i hus, og forberedelser til bryllup på lørdag. Det er ikke alt man kan skrive offentlig før det skjer, men det er nok å gjøre før den store dagen på lørdag – som vi gleder oss veldig til 🙂

I pinsen hadde vi besøk av pappa med familien en tur på vafler, og deretter Lise & Calle på pizza. Jeg sa jo at det snart kom til å bli servert pizza her hjemme, ettersom David hadde lært seg noen nye triks 😉 Det er veldig gøy når resultatet blir bedre og bedre for hver gang!

Takk for en koselig kveld, Lise & Calle – alltid veldig koselig å være sammen med dere! Litt senere på kvelden ville David og Calle prøve seg på et bad, men kom tilbake like tørre som da de dro – haha 🙂


Zion og Alma blir stadig bedre venner, og det er hyggelig – dog synes jeg det går litt tregt, haha. Jeg holder på med en liten filmsnutt av dem, men venter spent på utviklingen før jeg lager den ferdig. Ønsker deg en fin kveld!