herr og fru

God tirsdag♡ Da var det merkelig nok ny ferieuke, men også ny arbeidsuke for de fleste. I går feiret vi fine svigermor, som fylte år på søndag – og på lørdag var det Silje & Simons store dag! Det var virkelig en SÅ vakker dag fra start til slutt. Vielsen fant sted i Pinsekirken Salen Halden, og festen var på Degernes Leirsted – hvor jeg før var daglig leder. Bildene nedenfor er tatt på Rød Herregård i Halden, hvor vi forloverne fikk være med da de skulle fotograferes. Veldig kjekt å knipse litt når brudeparet først er stilt opp pent av en fotograf 🙂

Bruden var og er helt fantastisk nydelig♡ Hele antrekket, ikke minst blomstene og kransen, er så “Silje”. Fra egen erfaring av å planlegge bryllup, vet jeg hvor slitsomt det til tider kan være – og jeg er så imponert over alt dere, og kanskje spesielt du Silje, hadde ordnet i stand!

Simon fant plutselig en liten padde i gresset, og Silje lurte på om denne kanskje kunne bli Simon hvis hun kysset den. Heldigvis hadde hun allerede en Simon, så hun forsøkte seg aldri 😉

ce87560c-97c6-4af1-ab04-2d95f19f796a
// Simons tre stilige forlovere!
45043c72-4f7f-40d6-9a1d-23a58010f440
// De to fine jentene jeg var forlover sammen med; Sara-Kristine og Anne Elisabeth!

Tusen takk for at jeg fikk være din forlover, Silje! Det var veldig stas – tross litt nerver før både sang i vielse og tale 😉 Forberedelsene jeg ikke kunne snakke om i forrige innlegg var blant annet en video fra utdrikningslaget til Silje, som ble vist i bryllupet. Hvis du søker på #siljexsimon på IG ser du mange flere bilder fra den flotte dagen – do that 😀


Nå skal kvelden nytes med strikkepinner & moreller?