rolige dager

God torsdag♡ Uken har hittil gått rolig for seg, og det tror jeg at jeg har trengt – å kjenne at jeg på ordentlig har ferie. Jeg har fortsatt ikke blitt vane med å ha en kattunge i hus, og kjenner det er godt å være litt utenfor leiligheten. Det kan bli litt mange “nei” og “slutt” i løpet av en dag – Zion gjør jo så mye rart. Det er først etter at vi fikk Zion at jeg forstår hvor voksen Alma har blitt 🙂

I dag har jeg vært en tur i Fredrikstad og spist lunsj med Matilde & Jessica. Alltid koselig å være sammen med dere, og timene bare flyr av gårde! Jeg spiste en kremet kyllingsuppe, og går nok trolig for noe annet neste gang. Den var god altså, men kyllingsalaten til Matilde og club sandwichen til Jessica fristet mer 😉

Et lite, spennende tips jeg kom over på Marthe Borges blogg er denne spicy asiatiske nuddelsalaten. Den har enkle ingredienser, som sammen blir så stilig og godt! David synes dog den var litt for fancy, men jeg lager den gjerne igjen. Jeg stekte raskt en liten ørretfilet, som jeg fant i – 50% disken på REMA1000 – et godt tips hvis du ønsker en mer mettende salat.


Løpetur står nå på agendaen, før jeg skal en tur til mamma og mate katten etter som de er i syden 🙂 Ønsker deg en fin kveld! I morgen håper jeg på strålende sol☀️