midtsommer

God søndag☀️ Dette har vært en nydelig midtsommerhelg – norsk sommer har absolutt sin sjarm! På fredag dro Matilde og jeg en tur ut på hytta til mamma & Øystein, som ligger rett ved Oven. Planen var vel egentlig bare å sole seg, men vinden satte en liten stopper for det. Vi fant etter hvert le bak hytteveggen, men brunfargen lot vente på seg tror jeg?

På lørdag skulle vi ta med Jessica & Andreas på båttur, også på hytta. Når eierne av hytta er bortreist må man jo benytte seg av mulighetene? Det stod at det skulle blåse 3-4 m/s, som egentlig er fint båtvær for en liten skjærgårdsjeep – men det må ha blåst mye mer!

Jessica foreslo at vi skulle lage blomsterkranser, noe som egentlig hadde vært veldig koselig. Jeg tenkte ikke en gang på at det var Sankthans og midtsommer da hun sa det, og vi endte opp med å spille UNO i stedet (må le litt av det). Etterfulgt av noen solfylte timer bak hytteveggen på plattingen. På ettermiddagen kjørte vi så til leiligheten vår og grillet. Det blåste litt for godt på hytta til å sitte på terrassen? David er ikke så begeistret for bilder, men egentlig veldig blid – hvis du stusset litt over bildet ovenfor?


I kveld har vi vært på sommermøte i Filadelfia Moss, og nyter nå middagen på terrassen – forhåpentligvis veldig snart?✌?