baby shower

Og der var uken gått igjen – god sommersøndag? Vi har tilbrakt de siste dagene på Summer Camp, en leir vi i mange år har vært med å arrangere på Degernes Leirsted. Topp stemning, varme, bading, volleyball, møter, snickers-is & masse fine folk er en god oppsummering☀️

På fredagen skulle det også være baby shower for Lilja, Davids søster – så derfor dro jeg fra leir for å være med på denne koselig begivenheten? Se SÅ mange jenter, damer, venninner og familie som hadde mulighet til å være med!

Svigerinne Ellen og Mirjam hadde pyntet så nydelig, og flinke Stine hadde laget en så vakker bleiekake! Lilja venter ei lita jente, som du nok skjønner ut fra bildene?

3ef99d7c-a0db-4e95-bc68-45df349fd2f6
// Hvilken bleiekake!

Etter masse deilig mat, en gjettelek og litt kaker måtte jeg dra tilbake på leir igjen – men jeg hørte at kvelden ble lang med flere festlige leker? Så stas det blir når lille Nikoline kommer? Man (les jeg) blir nok litt babysyk av å være i baby shower, hvor alt roper baby – men; det er noen (les mange) gode år til den tid kommer!

e9db90b7-3bc2-4782-921e-14aada83d3c2-1
// Fine Ellen & Mirjam!

Jeg har blitt så veldig solbrent denne uken, så blir nesten litt stresset av at finværet forsetter – haha? Neida, ingen ting er som ferie med masse sol og varme☀️ Da smaker jo også isen ekstra godt, og føles vel unt?