SummerCamp 2019

God onsdag♡ Jeg måtte faktisk sjekke hvilken dag det var på telefonen – da vet man at man har tatt ferie! I forrige innlegg nevnte jeg at vi var på sommerleir i helgen. Vi var ikke med som medarbeidere i år, noe vi alltid har brukt å være, så derfor var vi bare på dagstur på fredag og lørdag. Leiren varte fra torsdag-søndag, og i år passet det seg ikke helt å få vært med på hele?

Leir gir virkelig den ultimate sommerfølelsen! Degernes er også veldig vakkert med alle fasiliteter stedet har å tilby (noe preget av at jeg har vært daglig leder på stedet, og møtte mannen i mitt liv kanskje – haha). På lørdag badet vi også, noe som var veldig deilig☺️ Ovenfor er Silje og jeg glade tilskuere av kanonball med vann✌?

Matilde hadde ansvar for informasjon og innsjekk under leiren, samt hjalp til i kiosken – og ble det the master of sukkerspinn? Vi skjønte etter dette at fargestoffet skulle blandes ut med vanlig sukker, og dermed ikke kun fargestoff slik som sukkerspinnet ovenfor består av. ALT var jo blått etterpå?

8b29f3ba-08b7-418a-ab91-3f2844e0847c
// Volleyball er en slager, og jeg fikk en liten smakebit da jeg var med på lederlaget rundt kl 00 på natten!

På morgenen var det panelsamtaler med ulike personer om ulike temaer, og på kveldene var det møter med preken og lovsang – og wow så mange vi var? Leirstemning er noe helt eget, og må oppleves!


De siste dagene har det faktisk blitt litt for mye ferie på meg, tro det eller ei, så jeg har fått lov å bli med David på jobb på Arca Nova. Her ordner jeg med blogginnlegg, leser korrektur og noen andre enkle saker – dog tidkrevende✌? Deilig å komme seg ut av leiligheten, og ikke minst slippe å bli sprø av Zion som hele tiden gjør ugagn og katteunge-stuff? God uke til deg☀️