mommy time

God ferie♡ Nå sitter jeg og skriver på familiehytta på Kvitfjell – med fyr i peisen og Zion liggende ved siden av meg. David startet i dag en liten jobbende ferie for en ukes tid, og vi har derfor reist opp hit for å slappe av og komme oss litt bort.

Rett før det ble mye kaldere i lufta i Østfold, rakk jeg en liten jentedag med mamma på hytta ved Oven. Dette var dagen jeg ble så veldig solbrent, og nå flasser jeg dessverre på skuldrene… Lenge leve ny solkrem, og ikke den som var to år gammel 😉

Rekelunsj var magisk, og jeg tror faktisk ikke jeg har spist reker siden i fjor (?) Sommer- og feriestemningen var helt på maks denne dagen, og norsk sommer blir faktisk ikke finere. Til og med SUP boardet ble testet denne dagen, og det var perfekt ettersom det var så vindstille 🙂

598c7d42-36db-491c-8f4b-ada30fb61538
// Norske jordbær er noe helt eget!

Jeg har så gode barndomsminner fra å bade i vannsprederen, haha – også under trampolinen! De har lagt nytt gress på hytta, som gjerne kunne trenge litt vann – og da klarte jeg ikke dy meg med å bade 😉


Jeg skal nå gjøre ferdig handlelisten før vi skal ned i bygda og handle, og kanskje rekker jeg et par runder på strikketøyet også – før David er klar 🙂 Jeg strikker forresten Kari genseren til Camilla Pihl i to farger.