hageparty hos de nygifte

God onsdag♡ I helgen var vi en tur hos Silje & Simon på et lite hageparty. De har nylig kjøpt seg nytt hus i Moss, men det flytter de ikke inn i før i slutten av denne uken – mest sannsynlig. Derfor var vi en tur i barndomshjemmet til Simon i Halden. Tusen takk for så digg grillmat og de kuleste sugerøra!

// Jonathan, Chiffi og David – Farouk savnes på bildet!

Senere på kvelden spilte vi “Ryktet Går…”, som etter hvert ble hysterisk morsomt! Jeg har alltid tegnet tragisk, og kommer nok aldri til å bli flink til det – men heldigvis var ikke alle de andre like flinke til å tegne som Haakon. Det var supergøy å se tegningene hans! Han er jo tross alt illustratør og barnebokforfatter. Tegningene hans var så fine at jeg nesten ikke ville viske de ut! Tusen takk for bloggtips også, haha – kanskje ser dere meg gående med en lama i Oslo sentrum snart? 😉

3b4fadd7-c28e-4c8a-a909-6013c1a10089
// Jeg hadde med en vaniljekake med karamell- og kaffeglasur fra Ida Gran-Jansen.
0691a42e-3c1c-4141-b39e-1c6c3b78ebcc
// Dypt konsentrert i brettspill!

Planen er å dra ut å fiske her på Kvitfjell veldig straks. Broren til David med familie har hytte rett nedenfor, så vi skal dra sammen med dem 🙂 Fiskelykken har pleid å være så fryktelig dårlig her oppe, men kanskje den snur i dag…