de første dagene

God kveld? Reisen til Thassos gikk kjempefint, og fergen vi tok fra Kavala til øya var veldig koselig! Den var omtrent som Bastø Fosen hjemme – dog med en noe finere utsikt? De første dagene har vært helt nydelige!! Solen stråler fra morgen til kveld, og hotellet er utrolig fint.

Vi startet ferien med å bytte rom, og det av mange grunner egentlig; deler av senga falt sammen da jeg helt naturlig dunket borti den, og TV-en på veggen så ut som den var på vei ned av veggen. MEN! Det rareste av alt var at med en gang man kom inn var det ett rom med dusj og do, så soverom og til slutt en liten stue med vask og badekar/ dusj. Altså var vasken i motsatt ende av leiligheten som doen, og to dusjer. Dette høres kanskje ikke ille ut, men etter å ha fått nytt rom skjønte vi at vi måtte ha fått et av de dårligste rommene her?

I går kveld dro vi inn til Limenaria, Thassos’ nest største by – som ligger 5 minutter herfra med taxi. Ekstremt mange Cola Zero med sitron, én bademadrass, svømmeføtter til David og et beach volley-set ble med hjem✌? Er det ferie, så er det ferie☀️

I dag har fargen begynt å komme seg ordentlig også, og armene mine har nok fått litt i det meste laget med sol? Hittil virker det som det stemmer at dette er øya grekerne selv ferierer på, ettersom de både er først på stranda og sist opp fra stranda – samt er det generelt mange grekere på stranda?

// Solnedgang i Limenaria.

David bestiller omtrent alltid kule retter på restaurant, og er glad i å teste ut nye ting. Denne fisken kunne jeg aldri bestilt, men han slukte hele og var meget fornøyd etterpå??? God uke til deg?

2 Kommentarer

  1. Heidi 24. juli 2019 at 16:54

    Kunne du ha skrevet et innlegg om hvordan det et å være gift i så ung alder og tankene dine rundt det?

    1. Anniken Marie Hansen 24. juli 2019 at 17:00

      Hei☺️ Takk for innspill – det kan jeg gjerne! Fortsatt god sommer☀️?