potos village

God torsdag? Helt ille å si torsdag egentlig, for vi koser oss sånn her nede☀️ Vi fikk tips på hotellet om en annen liten landsby, som ligger enda litt lenger unna oss enn Limenaria – og det er Potos! For et koselig sted?

// Restauranter & barer langs hele strandpromenaden.
// En liten middag på hotellet før vi dro.

The main things å handle her på øya er olivenolje, honning, hatter og flip-flops – og hattene lar jeg meg stadig sjarmere av. David fant også en pizzasjappe han måtte sjekke ut, men så glemte de bestillingen hans. Han ble likevel glad for det da han så pizzaen en annen mann kom og hentet?

Som mange andre steder i Hellas, går det løse katter rundt – og mange av de er så tynne! Jeg synes før at de var litt vemmelige, og tar heller fortsatt ikke på dem. Måtte likevel ta bilde av denne vakringen. Det er synd på de stakkars? Lite savn i hjerte etter Alma & Zion hjemme, men Matilde tar jo så godt vare på dem?

// Honning, honning & mer honning!

Is i solnedgangen høres like idyllisk ut som det var, og is med smak av bubble gum var kjempegodt? I kveld blir det muligens en tur til hit eller til Limenaria✌? Hører at Norge renner bort i varme om dagen også – har blandede følelser med det kjenner jeg? Neida, det er hyggelig at det er god norsk sommer også! En god kveld til deg?