David leser ikke bloggen min

God fredag☀️ Du leste riktig – haha! Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger David har spurt meg om noe, som jeg vet at jeg nettopp har skrevet om i et blogginnlegg – så han blir stadig avslørt for å ikke ha lest.

Jeg har skjønt at mange av vennene våre tar en tur innom her i blant, og det er veldig hyggelig! Den helstekte fisken David spiste i Hellas ble en liten snakkis, og David forstod ikke hvorfor alle spurte han om hvordan fisken smakte?

Heldigvis har David stadig et tips eller to i forhold til bloggen, så noe må han titte innom tenker jeg? Han må nok inn for å forsikre seg om at det ikke går alt for galt her. I dag er en sånn dag han blant annet bør stikke innom?


Ha en god helg? Været her i Moss skal bli nydelig, og i morgen er det hytte- og båttid igjen? Hyllen jeg kjøpte på Finn, for deg som fikk med deg det på Instagram, har fått plass på kontor/ gjesterom her hjemme. Jeg holder på å gjøre i stand rommet, slik at det blir hyggelig å studere der til høsten☺️