endelig ferdig

Hurra? Kari genseren er endelig ferdig! Jeg er ingen råtass på strikking, men har lært litt gjennom årene. Denne gikk ganske raskt å strikke, ettersom den strikkes på store pinner & er relativt enkel☺️ Oppskriften finner du her.

Ferien min går mot slutten, og det er helt rart hvordan tiden har flydd av gårde siden jeg fikk ferie i slutten av mai – samtidig føles det ut som en halv evighet siden? På mandag begynner skolen igjen, og jeg gleder meg egentlig. Jeg har alltid likt struktur og rutiner, så dette blir bra! Til jul er jeg ferdig med 2/3 år, og skal skrive bachelor til våren – hjelp?

Tilbake til genseren? Jeg strikket min i str. M da jeg så mange andre før meg hadde gjort det. Genseren ble veldig akkurat i størrelsen, og under monteringen (takk til mamma for hjelp med det?) var jeg helt sikker på at denne måtte selges. Haha – men heldigvis passer den, selv om den ikke er like posete som andres. Nå er jeg klar for et par kluter på pinnene – en ny genser får vente litt på seg✌?