endelig ferdig

Hurra🎈 Kari genseren er endelig ferdig! Jeg er ingen råtass på strikking, men har lært litt gjennom årene. Denne gikk ganske raskt å strikke, ettersom den strikkes på store pinner & er relativt enkel☺️ Oppskriften finner du her.

Ferien min går mot slutten, og det er helt rart hvordan tiden har flydd av gårde siden jeg fikk ferie i slutten av mai – samtidig føles det ut som en halv evighet siden🙈 På mandag begynner skolen igjen, og jeg gleder meg egentlig. Jeg har alltid likt struktur og rutiner, så dette blir bra! Til jul er jeg ferdig med 2/3 år, og skal skrive bachelor til våren – hjelp😅

Tilbake til genseren🧶 Jeg strikket min i str. M da jeg så mange andre før meg hadde gjort det. Genseren ble veldig akkurat i størrelsen, og under monteringen (takk til mamma for hjelp med det😍) var jeg helt sikker på at denne måtte selges. Haha – men heldigvis passer den, selv om den ikke er like posete som andres. Nå er jeg klar for et par kluter på pinnene – en ny genser får vente litt på seg✌🏼