tilbake til hverdagen

God mandag? I helgen besøkte vi Aurora & Per i deres koselige hjem på Begby, og Per hadde laget nydelig indisk gryte fra bunnen av – utrolig imponerende! Alltid koselig å være sammen med dere?

Jeg har vært og hentet en pakke på posten i byen i dag, og da skjønte jeg at skolen har startet for fullt igjen – alle skulle handle notatbøker og markeringspenner fra Clas Ohlson på Amfi-senteret? Jeg begynte på skolen forrige uke, så de normale rutinene er allerede godt i gang – og godt er det egentlig.

Pakken jeg hentet på posten var fra Zooplus, og inneholdt blant annet denne drikkefontenen. Jeg leste en gang at katter ikke kjenner på tørste sammenliknet med hvor mye de egentlig bør drikke, og at en fontene derfor vil bidra til at de drikker mer – rett og slett for det er gøy☺️ Denne gjør også at vi kan reise bort i flere dager, og la de være alene hjemme. 1 minutt etter at bildene ble tatt, var det vann utover hele gulvet her – så jeg tror den falt i smak?

ef1b4dc7-41c9-4f24-af50-21be67588998
// Jessica & Andreas var en tur innom på taco på lørdag!

Jeg har både fått spørsmål om hvordan det går med kattene våre, nå som de er to, og hvordan det er å være ung og gift. Godt sprik mellom disse to, men uansett holder jeg på å rable ned noen tanker og ord om begge☺️ Vi får se hva jeg får til, men det er underveis? Nå kaller kontoret og faget forskning, metode & design på meg✌? Det er et forberedelsesfag til bacheloren som skal skrives til våren.