herlig med helg

God mandag♡ Hvor nydelig er det ikke at finværet fortsetter, og sommeren forlenges?! Vi har hatt en fullspekket helg – som vanlig, hehe! På fredag hadde vi besøk av søstera til David sin familie, og ikke minst lille tulla i magen til svigerinne Lilja var så klart også på plass. Barna hadde med spillet Cranium, og konkurranseinstinktet uteble ikke 😉 Niese Milla slo oss alle og Natanael kom, litt fortvilet, på en sterk andreplass.

Milla & Natanael hadde med leker og snacks til kattene, og kattene ELSKET det! Posen med snacks ble nesten tom i løpet av kvelden, og Alma spesielt var storfornøyd (!) med masse oppmerksomhet og barn igjen. Milla og Alma har alltid vært gode venner, og dette virket det nesten som om Alma husket 🙂

På lørdag spiste vi en deilig (les stor) frokost, før David klippet seg og vi kjøpte innflytningsgave til Silje & SimonDavid klipper seg på helt tilfeldige steder, og gjerne litt for sjeldent… Derfor blir det ofte litt krise å finne en frisør som faktisk har ledig når han har bestemt seg for å klippe seg – flaks for oss, hadde disse ledig akkurat da vi kom. Måtte le litt av bildet nedenfor i ettertid, da David og frisøren har omtrent lik hårsveis i dét jeg knipser bildet!

img_7715
// Koselig innflytningsfest i Silje & Simons fine hus!

Når jeg løper, så pleier jeg å løpe til Molbekktjernet, som ligger i Mosseskogen bak oss. Rett nedenfor Molbekktjernet ligger faktisk havet, og en superfin kyststi. Vi tok oss en tur hit i går, og fant en liten vik hvor vi badetDet var helt nydelig 🙂 Denne uken er det undervisning på høyskolen på tirsdag og onsdag, og en overnattingstur i praksisfaget fra torsdag til fredag. Ønsker deg en god uke?